Markedsføring via SEO

Her er litt om hvordan man kan markedsføre med hjelp av SEO

Søkemotorer

Søkemotorer, eller som dere kansje kjenner det best som Google, er en veldig viktig resurs for at din side skall bli funnet på nette. Google bruker noe som heter kravlere som søkker gjennom nettet og rangerer siden din etter antall som dukker opp og hvor mange andre sider som lenker til nettsiden din. Stikkordene brukes ofte til å se om nettsiden din er relevant når noen søker for eksempel Graving og du er et firma som driver med graving ønsker jo du selfølgelig å dukke opp når noen søker på graving, men for att dette skal funke og nettsiden din skal bli rangert må disse stikkordne også plaseres nøye og ikke for ofte. Ett eksempel på dette er at du kan ikke ha en side som det står bare graving 200 ganger på, da blir heller sidden din rangert som søppel og urelevant og dukker ikke opp i søket på graving

SEO

Men her er det SEO kommer inn for at du skal dukke opp i søkemoteren så tilbyr vi denne tjenesten SEO eller som det stårfor er Søkemotor optimalisering på Norsk, dette er at vi år gjennom siden din og ser på den teksten som du ønsker at skal være på siden din å plaserer stikkordene på spesiele felter på nettsiden slik at du skal komme tydlig fram i søkemoterene.

Dette kan du se her som et eksempel på denne siden på toppen står det Søkemotorer og SEO i feltet under ser du det står Søkemotorer og feltet under der står det info og stikkordet dukker opp i teksten og du ser det samme under her igjen med SEO på denne måten tenker kravlerne at dette er interesant for leserene som søker søkemotorer eller for de som søker seo.

på denne måten setter vi opp nettsiden for deg.